Wij stellen ons graag even aan u voor……

Wij zijn het "RatjetoeKoor", opgericht op 19 september 2007, met de bedoeling om samen gezellig te zingen.

Ons doel is om bij optredens iedereen een gezellige middag of avond te bezorgen.

Ons koor bestaat momenteel uit 40 enthousiaste leden en zingen liedjes uit die goede oude tijd.

Zo’n 6 jaar geleden hebben we ons nederlandstalig repertoire uitgebreid met "anderstalige liedjes", met name engelstalige nummers uit de jaren 60'-80'.

Zoals o.a.: Paloma Blanca, Ramona, Hello Mary Lou, Smile🙂 en nog vele andere gezellige nummers die iedereen mee kan zingen.

Een "feest van herkenning" voor iedereen en onderscheidt ons hierdoor van andere koren, we blijven ons repertoire regelmatig vernieuwen om niet ,,een van de vele" koren te zijn.

Onze liedjes worden meerstemmig gezongen.

Ook beschikken wij over een heel mooi Kerst-repertoire.

De sfeer in ons koor is goed, het repeteren en optreden is daardoor een gezellige, sociale, muzikale happening en we worden daarom ook vaak nogmaals uitgenodigd.

De leiding is in handen van onze vakkundige en zeer gewaardeerde koorleidster Karen Klerx, en Jeannet Weijters zal ons begeleiden bij de optredens. We worden muzikaal ondersteund door onze"topmuzikanten" Peter, Ad, Henri en Rinie.

Wij verzorgen optredens tijdens feestavonden, recepties, in verzorgingscentra, buitenoptredens (in de zomermaanden) Kerstmis, en bij korenfestivals in onze regio.

Jeannet