Wie zijn wij....

 

Even voorstellen......

 

Wij zijn het "RatjetoeKoor" uit Tilburg, opgericht op 19 september 2007, met de bedoeling om samen gezellig te zingen en willen dat graag aan iedereen laten horen.

 

 

 

Het koor bestaat op dit moment uit 45 enthousiaste leden.

Wij treden op in Tilburg en omstreken.

Wij zingen liedjes uit die goede oude tijd.

Ons repertoire bestaat uit mooie en ook gezellige Nederlandstalige  meezingliedjes,  maar ook anderstalige nummers zijn ons niet vreemd, zo zingen we liedjes uit de jaren '60 - '80 van Blauwe Korenbloemen en Jukebox tot Paloma Blanca en Ramona.

 Veel van onze liedjes worden meerstemmig gezongen.

 Ook beschikken wij over een heel mooi Kerst-repertoire.

 

De sfeer in ons koor is goed, wat het repeteren en optreden tot een gezellige, sociale, muzikale happening maakt en we daarom ook vaak weer uitgenodigd worden.

Wij treden op tijdens feestavonden, recepties, in verzorgingscentra, Kerstmis, koffieconcerten en binnen- of buitenactiviteiten.

Wij worden muzikaal ondersteund door topmuzikanten, namelijk accordeonnist Peter Weijters, gitaristen Henri Aben, Ad van Zundert en Tom Janssen en Rinie Gabriels op zijn Cajon. Daar zijn we heel trots op.

Dit onder vakkundige leiding van onze zeer gewaardeerde dirigente Karen Klerx, die ook leiding geeft aan het jongerenkoor Pippijn uit Berkel Enschot. 

Bij haar afwezigheid zal Jeannet Weijters de honneurs waarnemen.

 

 

Karen

Jeannet