Wij stellen ons graag even aan u voor……

Wij zijn het "RatjetoeKoor", opgericht op 19 september 2007, met de bedoeling om samen gezellig te zingen.

Ons doel is om bij optredens iedereen een gezellige middag of avond te bezorgen.

Ons koor bestaat momenteel uit 45 enthousiaste leden en zingen liedjes uit die goede oude tijd.

Zo’n 6 jaar geleden hebben we ons nederlandstalig repertoire uitgebreid met "anderstalige liedjes", met name engelstalige nummers uit de jaren 60'-80'.

Zoals o.a.: Paloma Blanca-Ramona-Hello Mary Lou, Smile🙂 en nog vele andere gezellige nummers die iedereen mee kan zingen.

Een "feest van herkenning" voor iedereen en onderscheidt ons hierdoor van andere koren.

Onze liedjes worden meerstemmig gezongen.

Ook beschikken wij over een heel mooi Kerst-repertoire.

De sfeer in ons koor is goed, het repeteren en optreden is daardoor een gezellige, sociale, muzikale happening en we worden daarom ook vaak nogmaals uitgenodigd.

De leiding is in handen van onze vakkundige en zeer gewaardeerde koorleidster Karen Klerx, ( bij haar afwezigheid zal Jeannet Weijters de honneurs waarnemen) en natuurlijk onze "topmuzikanten" Peter, Ad, Henri en Rinie.

Wij verzorgen optredens tijdens feestavonden, recepties, in verzorgingscentra, buitenoptredens (in de zomermaanden) Kerstmis, en bij korenfestivals in onze regio.

Karen

Jeannet