Wij stellen ons graag even aan u voor……

 

Wij zijn het "RatjetoeKoor" uit Tilburg, opgericht op 19 september 2007, met de bedoeling om samen gezellig te zingen.

Ons doel is om bij optredens iedereen een gezellige middag of avond te bezorgen.

Ons koor bestaat momenteel uit 34 enthousiaste leden en zingen liedjes uit die goede oude tijd.

 Zo’n 8 jaar geleden hebben we ons nederlandstalig repertoire uitgebreid met "anderstalige liedjes", met name engelstalige nummers uit de jaren 60'-80'.

Zoals o.a.: Paloma Blanca, Ramona, Hello Mary Lou, Smile🙂 en nog vele andere gezellige nummers die iedereen mee kan zingen.

Een "feest van herkenning" voor iedereen en onderscheidt ons hierdoor van andere koren, we blijven ons repertoire regelmatig vernieuwen om niet ,,een van de vele" koren te zijn.

Onze liedjes worden meerstemmig gezongen.                                                        
                                                               

 

Ook beschikken wij over een heel mooi Kerst-repertoire, zodat wij u en onszelf helemaal in die gezellige kerstsfeer brengen.

 

 De sfeer in ons koor is ontzettend goed, het repeteren en optreden is daardoor altijd een gezellige, sociale, muzikale happening, met heel veel complimenten na afloop.

Wij gaan daarom ook altijd met een goed gevoel huiswaarts.

 

De leiding is in handen van onze zeer gewaardeerde koorleidster Jeannet Weijters, zij zal ons begeleiden tot we een nieuwe dirigent hebben.We worden muzikaal ondersteund door onze"topmuzikanten" Peter, Ad en Rinie.

 

Wij verzorgen optredens tijdens feestavonden, recepties, in verzorgingscentra, buitenoptredens (in de zomermaanden) Kerstmis, en bij korenfestivals in onze regio.

 

 

Jeannet