Wij stellen ons graag even aan u voor……

Wij zijn het "RatjetoeKoor" uit Tilburg, opgericht op 19 september 2007, met de bedoeling om samen gezellig te zingen.

Ons doel is om bij optredens iedereen een gezellige middag of avond te bezorgen.

Ons koor bestaat momenteel uit 38 enthousiaste leden en zingen liedjes uit die goede oude tijd.

Zo’n 8 jaar geleden hebben we ons nederlandstalig repertoire uitgebreid met "anderstalige liedjes", met name engelstalige nummers uit de jaren 60'-80'.

Zoals o.a.: Paloma Blanca, Ramona, Hello Mary Lou, Smile🙂 en nog vele andere gezellige nummers die iedereen mee kan zingen.

Een "feest van herkenning" voor iedereen en onderscheidt ons hierdoor van andere koren.

We blijven ons repertoire regelmatig vernieuwen om iedereen enthousiast te houden, onszelf maar ook ons publiek.

Onze liedjes worden meerstemmig gezongen.

Ook beschikken wij over een heel mooi Kerst-repertoire, zodat wij u en onszelf helemaal in die gezellige kerstsfeer brengen.

De sfeer in ons koor is ontzettend goed, het repeteren en optreden is daardoor altijd een gezellige, sociale, muzikale happening, met heel veel complimenten na afloop.

Wij gaan daarom ook altijd met een goed gevoel huiswaarts.

Momenteel is de dirigente nog 2 maanden op proef en hopelijk kan zij daarna gewoon blijven en Jeannet vervangt haar bij afwezigheid.

We worden muzikaal ondersteund door onze"topmuzikanten" Peter, Ad, Jos en Rinie.

Wij verzorgen optredens tijdens feestavonden, recepties, in verzorgingscentra, buitenoptredens (in de zomermaanden) Kerstmis, en bij korenfestivals in onze regio.